Engineering

Engineering

Ontwerpen met passie

Ons team van meer dan 10 ingenieurs werkt dagelijks aan verschillende projecten, ze creëren doordachte designs of verbeteren reeds bestaande designs. Bij het ontwerpen houden ze rekening met statische en dynamische belasting, gebruiksvriendelijkheid, haalbaarheid in productie en montage/assemblage. Natuurlijk houden ze ook het esthetische aspect in het achterhoofd. 

Ontwerpen is een passie en we vervullen met plezier uw wensen. We werken uw project volledig uit om alle mogelijke calamiteiten te minimaliseren. Wij zijn in staat om de meest complexe structuren te ontwerpen, het NEN1090-3 certificaat is hier het bewijs van. 

Een ontwerp voor uw project nodig?

Projectbegeleiding

Wij volgen uw project van A tot Z op. Wij stellen samen met uw projectverantwoordelijke de ontwerpplannen op, hierbij houden we rekening met uw wensen, uw omstandigheden, uw ruimte, het transport en het beschikbare budget.

Door onze kennis en ervaring ter beschikking te stellen helpen we uw bedrijf innoveren. We doen dit allemaal met oog voor kwaliteit, een goede projectbegeleiding en het realiseren van projecten binnen uw budget en uw wensen. 

Fotogalerij

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief &
blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze metaalconstructies op maat? Neem contact op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons