Conserving

Conservering

TR Engineering beschikt over een eigen straalhal en spuithal. Vaak hebben constructies of delen van constructies een coatinglaag nodig. Wij behandelen regelmatig constructies voor de offshore industrie en we voldoen aan de hoogste eisen.

Stralen

Het stralen van staal zorgt ervoor dat alle onzuiverheden van het oppervlak worden verwijderd. Het is van groot belang dat olie, roest, walshuid en andere mogelijke onzuiverheden verwijderd worden. Na het stralen verkrijgt het oppervlak de juiste ruwheid om het staal verder te kunnen behandelen met metallisatie of een coating.

Coating voor uw constructie nodig?

Metalliseren

Metallisatie is het meest efficiënte roestwerend systeem voor toepassingen in agressieve omstandigheden, zoals een zeeklimaat of petrochemische industrie. Het wordt bijvoorbeeld toegepast in offshore projecten omdat het zorgt voor een kathodische bescherming.

Voordelen van metallisatie:

Aanpasbare laagdikte (geen ophoping of resten zoals bij galvanisatie)

Zeer hoge levensduur

Kathodische bescherming

Relatief eenvoudig bij te werken in geval van beschadiging

Industriële schilderwerken

Na de metallisatie wordt er een beschermende coating aangebracht. Wij kiezen de juiste coating specifiek voor uw project. De volgende coatings behoren tot de mogelijkheden:

Anti-corrosie coatings

Hittebestendige/brandwerende coatings

Zuurbestendige coatings

Controle & inspectie

Het is belangrijk dat na elke bewerking de laagdiktes gecontroleerd worden. De metingen dienen overeen te komen met de opgelegde laagdiktes. Tevens worden de temperatuur en de luchtvochtigheid bijgehouden.

Fotogalerij

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief &
blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze metaalconstructies op maat? Neem contact op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons