Bedrijf

Bedrijf

Wie zijn we?

TR Engineering is opgericht in 1989 door Theunissen Rob met als hoofdactiviteit engineering en productie van apparaten en machines voor de voedingsindustrie en het verwerken van RVS en aluminium. 

Na het overlijden van Rob in 2003 is TR Engineering overgenomen door de Twin Immo groep. Sinds de overname is er geïnvesteerd in nieuwe machines en werd het personeelsbestand uitgebreid.

In 2016 zijn er nieuwe bedrijfshallen gebouwd in Lanaken waar het mogelijk is om grotere constructies te produceren en gebruik te maken van binnenvaartschepen. 

Heeft u een metaalconstructie op maat nodig?Contacteer Ons

Wat doen we?

Onze activiteiten zijn zeer uitgebreid, gaande van complexe industriële werken tot allerlei op maat gemaakte metaalconstructies (silo’s, tanks, transportbanden, bouwconstructies, trappen, leuningen, bordessen), maar ook halffabricaten, maat- en stukwerk in kleine of grote series. Dit zowel voor kleine opdrachten als voor ‘Turn Key’ projecten.

We beschikken over een uitstekend uitgeruste werkplaats voor het lassen, walsen, zetten, knippen, ponsen en HD plasmasnijden van platen zowel in staal, roestvast staal (RVS) als aluminium in lengtes tot 14 m en in diktes tot 60 mm.

We streven ernaar om kwalitatief hoogstaande producten te leveren aan competitieve prijzen, gekoppeld aan flexibiliteit en betrouwbaarheid. We denken mee met u om uw project, groot of klein, te realiseren.

Vandaag de dag opereert TR Engineering vanuit 3 locaties:

Maasmechelen – 3.000 m² productieruimte op 10.000 m² terrein (500 m van E314)

Lanaken – 7.000 m² productieruimte op 40.000 m² (200 m van het Albertkanaal)

Kwiatkowski Lwowek (Polen) – 10.000 m² productieruimte op 40.000 m² terrein

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief &
blijf op de hoogte!

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze metaalconstructies op maat? Neem contact op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons