Bedrijf

TR Engineering is opgericht in 1989 door Theunissen Rob met als hoofdactiviteit engineering en productie van apparaten en machines voor de voedingsindustrie. De focus van het bedrijf lag enkel op de voedingsindustrie en het verwerken van RVS en aluminium. Na het overlijden van Theunissen Rob in 2003 is TR Engineering NV overgenomen door de Twin Immo groep.

Na de overname is er geïnvesteerd in nieuwe bedrijfshallen en machines, tevens werd het personeelsbestand vergroot. In 2016 zijn er nieuwe bedrijfshallen gebouwd in Lanaken waar het mogelijk is om grotere constructies te produceren en gebruik te maken van binnenvaartschepen.

Onze productie-eenheid bevindt zich in een overdekt fabriek van 7000m2 en beschikt over een uitstekend uitgerust werkplaats voor het lassen, walsen, zetten, knippen, ponsen en XD Plasmasnijden van platen zowel in staal, roestvrij staal (RVS) als aluminium in lengtes tot 14 meter en in diktes tot 60 mm.

TR Engineering is momenteel gewapend om een veeleisende cliënteel een veelzijdig gamma aan te bieden: halffabricaten, maat- en stukwerk in kleine of grote series, bouw van kleine en grote metaalconstructies (silo’s, tanks, transportbanden, bouwconstructies, trappen, leuningen, bordessen, …). TR Engineering streeft om kwalitatief hoogstaande producten te leveren aan competitieve prijzen, gekoppeld aan flexibiliteit en betrouwbaarheid. Door uitstekende service te bieden wil TR Engineering de klanten tevreden houden.

Onze activiteiten zijn zeer uitgebreid, gaande van complexe industriële werken tot allerlei op maat gemaakte metaalconstructies dit voor zowel kleine opdrachten als voor “Turn Key” projecten. Ons doel: Meedenken met de klant om de beste kwaliteit in functie van de prijs te bereiken en als de enige aanspreekpunt te kunnen fungeren

Vandaag de dag opereert TR Engineering NV vanuit 3 locaties:

  • Maasmechelen – 3.000m2 productieruimte op 10.000m2 terrein (500m van E314)
  • Lanaken – 7.000m2  productieruimte op 40.000m2  (200m van het Albertkanaal)
  • Kwiatkowski Lwowek (Polen) – 10.000m2 productieruimte op 40.000m2 terrein

Markten

  • Infrastructuur
  • Bouw & Architectuur
  • Machinebouw
  • Energie
  • Transport & Logistiek

Partners

TR Engineering werkt nauw samen met een (internationaal) netwerk in het domein van staalbewerkingen. Lees meer