Engineering

Met een team van meer dan 10 ingenieurs werken wij dagelijks aan verschillende projecten waarbij doordachte designs worden gecreëerd of bestaande designs worden verbeterd. Hierbij wordt rekening gehouden met statische -en dynamische belasting, gebruiksvriendelijkheid, haalbaarheid in productie en montage/assemblage. Het esthetische aspect is uiteraard ook bepalend. In overleg met onze klanten proberen wij de beste oplossing aan te bieden!

Ontwerpen is een passie waarmee wij niet enkel de wensen van de klant vervullen, maar ook het volledig uitwerken om alle mogelijke calamiteiten te minimaliseren. In continue samenspraak met onze klanten zijn wij in staat om het meest complex structuren te ontwerpen, het NEN1090-3 certificaat is het bewijs hiervan.

Het ontwikkelen van een nieuw idee en het inzicht om dit idee te verwerken in een realiseerbare oplossing voor uw probleem is onze missie. Wij stellen samen met uw project verantwoordelijke de ontwerpplannen op, rekening houdend met uw wensen, uw omstandigheden, uw ruimte, transport en het beschikbare budget. Door onze kennis en ervaring ter beschikking te stellen dragen we zo mee de innovatie binnen uw bedrijf. Oog voor kwaliteit, een goede projectbegeleiding en het realiseren van projecten binnen budget en wensen vormen de hoekstenen van onze bedrijfsvoering.